Examen de Evaluación – Nivel Básico

Hoy vamos a verificar su avance con el inglés.  Esta evaluación es para la gente que han utilizado mi libro Inglés al Poder de Tres y se enfoque en conceptos de conjugaciones básicas.  Las respuestas se encuentran al final de la hoja.

Escoge las frases correctas.

1.
John is English Teacher.
b. John am an English Teacher.
c. John are an English Teacher.
d. John is an English Teacher.

2.
a. Bill is work in the yard.
b. Bill is working in the yard.
c. Bill are working in the yard.
d. Bill working in the yard.

3.
a. There is an apple on the table.
b. There are apple on the table.
c. There is apple on the table.
d. There is apples on the table.
4.
a. John study Computers at university.
b. John studying Computers at university.
c. John studies Computers at university.
d. John is studied Computers at university.

5.

a. I type an e-mail at the moment.
b. I types an e-mail at the moment.
c. I am type an e-mail at the moment.
d. I am typing an e-mail at the moment.

6.

a. Where you live?
b. Where are you live?
c. Where you lives?
d. Where do you live?

7.
a. I get up usually early on Saturdays.
b. I usually get up early on Saturdays.
c. I get usually up early on Saturdays.

8.
What are you doing ? I’m studying.
What do you do ? I’m studying.
What did you do ? I’m studying.

9.

I call you tomorrow.
b. I´ll call you tomorrow.
c. I am calling you tomorrow.
d. I going to call you tomorrow.

10.

a. I am have a coffee.
b. I take a coffee.
c.  I am having a coffee.
d. I has a coffee.

1.D
2. B
3. A
4. C
5. D
6. D
7. B
8. A
9.B
10.  C  (en este frase, el verbo HAVE lleva el sentido de ´Beber´ o ´Tomar.´ En la mayoría de los casos, el verbo HAVE no utiliza la forma con ING.

Al regresar, hare una evaluacion de nivel intermedio.
David Gordon Burke

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s