Evaluacion 2 – Intermedio

A ver que tan bien les va estas preguntas intermedias.

1.  _____ college next year?
a. Will you attend
b. Are you going to attend
c. Attending you

2. I’m hungry. – Just a moment. I _____ you a sandwich!
a. am going to make
b. will make
c. am making

3. Look at those clouds! It _____.
a. will rain
b. is going to rain
c. rains

4. Do you think the future _____ better?
a. will be
b. is

5. I __________________ TV when the telephone rang.
a. watched
b. was watching
c. are watching
d. have watched

6. He ____ arrived yet.

a. hasn’t
b. haven’t
c. has
d. have

7.We ___ the chance to visit many museums in Paris last vacation.
a. had
b. had had
c. have had

8.___ a UFO?
a. Did you ever see
b. Do you ever see
c. Have you ever seen

9.Good students hate ___ spelling mistakes.
a. doing
b. making

10. _______ you ever ________ to Hollywood?
a. Did … go
b. Have …. go
c. Have … gone
d. Shall …. go

1. a
2. b
3. b
4. a
5. b
6. c
7. b
8. c
9. b
10. c

Pronto noticias del nuevo libro Ingles al Poder de Tres.

David Gordon Burke

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s